Skip to main content
0

Bæredygtigt og grønnere byggeri

Du kan være med til at gøre jeres nye træhus endnu grønnere og dermed endnu sundere at bo i – både nu og i de kommende generationer.

Til forskel fra de traditionelle og konventionelle husbyggerier kan bl.a. optimeres på nedenfor nævnte materialer.

Vi kan levere og opføre et allergivenligt hus med en åndbar vægkonstruktion og naturlig træfiberisolering samt CO2 neutral træbeklædning i f.eks. lærketræ, der kan klare klimaet uden yderligere behandling.

Naturlig udluftning med varmegenvinding kan tilbydes i form af ventilationsvinduer. Man undgår et mekanisk styret ventilationsanlæg med isolerede rør på loftet samt udskiftning af filtre.

Ventilationsvinduer kombineres med en luft-vand varmepumpe. De justerer sig selv uden brug af strøm og sikrer en konstant udluftning af huset samtidig med energiforbruget minimeres.

Anvendelse af diffusionsåbne dampbremser gør at huset kan ånde og ikke er pakket ind i plastisk dampspærre. Allergivenlige fibergipsplader kan leveres til vægbeklædning.

Akustikplader anbefales på lofterne, så dårlig rumklang kan undgås og akustikken er behagelig. Profilbrædder kan også anvendes.

Vægge indvendig kan sandspartles og males med naturmaling uden tilsætningsstoffer. Der findes også lerpuds og lermaling, som kan bruges som alternativ til traditionelle malinger. Materialer der kan optage og afgive den normale fugt, som vi mennesker afgiver, foretrækkes.

Genbrug af regnvand er en mulighed.

Opfyld gerne jeres ønsker og behov – tænk samtidig på de kommende generationer og på miljøet.
Husets drift viser et minimal energi- og varmeforbrug samtidig med at huset er CO2 neutralt og sundt for hele familien at leve i.

Kontakt os gerne for en snak om de ønsker, som I har for et nyt træhus. Der sker en løbende udvikling af byggematerialer og installationer, der optimerer hensyn til miljø og mennesker – og vi fortsætter også denne udvikling.

Alle vores træhuse er sunde at bo i for hele familien. Vi har mange familier, hvor man efter at have boet nogen tid i det nye træhus, fik nedsat eller helt kunne undvære astma- og allergimedicin.

Galleri

Close Menu
  • da