Skip to main content
0

10 Grandam 121 m²

”Albuerum” i et dejligt længehus med karnap.

Indgang i stor entre/bryggers og herfra direkte ind til hjertet af huset, nemlig et åbent køkken/alrum i kombination med en stor lys stue med karnap. Dette opholdsrum har vinduer og lysindfald i begge sider af huset. Der er adgang til et meget stort soveværelse samt 2 store værelser og et stort badeværelse med god plads til badekar.

En åben carport med et udhus i forlængelse af huset.

Huset kan bygges både som bjælkehus og som træbeklædt hus med lodret eller vandret beklædning.

 

Fakta om huset

Grundplan:  121 m²

Carport / udhus:  31 m²

I alt under tag:  152 m²

Plantegning

Vi kan sammen tilpasse det præcist til jeres behov!
I bestemmer selv størrelse, antal værelser og alt det andet. Flyt vægge, byg til og ændre hvad I vil - eller vælg frit blandt mange byggeklare plantegninger
Grundplan og fotos er ikke identiske

Energi

Afhængig af byggegrunden kan frit vælges opvarmningskilde i jeres træhus i bjælker som f.eks. fjernvarme, gas, varmepumper som luft/vand eller jordvarme, solvarme/solceller/solfangere, vindmølle, biobrændsel o.s.v.

Fakta

Alle huse kan leveres som et traditionelt bjælkehus med udragende bjælkehjørner eller som et bjælkehus med specialhjørner uden udragende bjælker eller som et træskelethus beklædt med malede brædder, der monteres lodret eller vandret efter aftale eller som et træskelethus beklædt med vedligeholdelsesfri eternit.

Close Menu
  • da