Skip to main content
0

28 Agger 199 m²

Et praktisk 2 etages hus med 99,5 m² stueplan. Indgang i entre med adgang til bryggers og bad samt trappe til 1. sal. Et stort køkken/alrum/stue i hele husets bredde, så solen og dagens gang følges. En dobbelt terrassedør fra karnap til have. Stort soveværelse med dør til bad.

99,5 m² på 1. sal har 3 store værelser, en stue i karnappen og et kontor ved trappen samt et stort badeværelse med plads til familien med 3 børn – masser af rum uden skråvægge.

Huset kan også bygges med lidt lavere ydervæg og saksespær.

Huset kan bygges både som bjælkehus og som træbeklædt hus med lodret eller vandret beklædning.

 

Læs mere her

Fakta om huset

Stueplan:  99,5 m²

1. sal:  99,5 m²

I alt under tag:  199 m²

Plantegning

Vi kan sammen tilpasse det præcist til jeres behov!
I bestemmer selv størrelse, antal værelser og alt det andet. Flyt vægge, byg til og ændre hvad I vil - eller vælg frit blandt mange byggeklare plantegninger
Grundplan og fotos er ikke identiske

Energi

Afhængig af byggegrunden kan frit vælges opvarmningskilde i jeres træhus i bjælker som f.eks. fjernvarme, gas, varmepumper som luft/vand eller jordvarme, solvarme/solceller/solfangere, vindmølle, biobrændsel o.s.v.

Fakta

Alle huse kan leveres som et traditionelt bjælkehus med udragende bjælkehjørner eller som et bjælkehus med specialhjørner uden udragende bjælker eller som et træskelethus beklædt med malede brædder, der monteres lodret eller vandret efter aftale eller som et træskelethus beklædt med vedligeholdelsesfri eternit.

Close Menu
  • da