Skip to main content
0

Start din individuelle byggedrøm med design-arkitekt-pakken

Bliv byggeklar med vores design-arkitekt-pakke og få skræddersyet drømmehuset i samarbejde med vores erfarne byggerådgivere/arkitekter.

Christian Panbo A/S tilbyder en særlig ”design-arkitekt-pakke”, hvor vi i tæt samarbejde og dialog designer jeres individuelle drømmehus.

Forløbet er oftest sådan, at bygherren har et indledende møde med en af vores erfarne rådgivere. Her hører vi om jeres behov og ønsker til det nye hus samt modtager information om byggegrunden, hvis I allerede en. Herefter kan vi starte på det kreative arbejde.

Design-arkitekt-pakken indeholder følgende:

  • En målsat grundplan. Den designes til jeres vurdering, evt. korrektion og godkendelse.
  • Én tegning med tværsnit af huset, hvor man kan se højder og konstruktion.
  • Én facadetegning, så man kan danne sig et indtryk af husets ydre.

*Priser fra 12.000 kr. og opefter.

Når grundplanen udarbejdes, vurderer vi i samarbejde med jer, hvordan huset bør placeres på byggegrunden med hensyntagen til lyset og solens vandring, indkørsel, udsigt osv.

Grundplanen sendes til vurdering og godkendelse hos jer, inden der slutteligt udarbejdes et tværsnit samt en facadetegning.

Disse 3 tegninger danner baggrund for beregning af tilbud på jeres individuelle træhus, herunder hjemtagning af konkrete tilbud fra underleverandører til et nøglefærdigt hus.

Vi tager jer i hånden og guider jer gennem processen, så vi sammen kommer trygt i mål og I får lige præcis dét hus, I har drømt om.

Ja tak, jeg ønsker at vide mere om design-arkitekt-pakken

*Prisen beregnes ud fra husets størrelse og hvor omfattende tegningsarbejdet er. Efter et indledende møde vurderes omfanget af tegningsarbejdet og dermed prisen for design-arkitekt-pakken.

Vi bygger udelukkende unikke, individuelle huse, hvorfor prisen for design-arkitekt-pakken varierer.

Hvis der er behov for undersøgelse af lokalplaner, mere tegningsarbejde osv., aftales dette herudover.

Close Menu
  • da