Skip to main content
0

27 Granholt 242 m²

Stueplan på 109 m² er med bryggersindgang til gennemgående køkken og alrum med dør til terrasse. Entre med indgang til soveværelse, badeværelse og en dejlig stue.

1. salen er på ca 95 m² med opgang til hyggelig stue og 4 store værelser, bad med skråvægge samt 3 m² kvist.

Et dejligt funktionelt hus til familien med 4-5 børn.

Der er flere m² bolig i et 1½-plans hus fra Christian Panbo, fordi huset har vandret udhæng i stedet for skråt. Det giver mere gulvplads på 1.salen til glæde for hele familien.

Huset kan bygges både som bjælkehus og som træbeklædt hus med lodret eller vandret beklædning.

 

Fakta om huset

Stueplan:  109 m²

1. sal med 3 m² kvist:  95 m²

Overdækket indgang:  5 m²

Porch:  33 m²

I alt under tag:  242 m²

Plantegning

Vi kan sammen tilpasse det præcist til jeres behov!
I bestemmer selv størrelse, antal værelser og alt det andet. Flyt vægge, byg til og ændre hvad I vil - eller vælg frit blandt mange byggeklare plantegninger
Grundplan og fotos er ikke identiske

Energi

Afhængig af byggegrunden kan frit vælges opvarmningskilde i jeres træhus i bjælker som f.eks. fjernvarme, gas, varmepumper som luft/vand eller jordvarme, solvarme/solceller/solfangere, vindmølle, biobrændsel o.s.v.

Fakta

Alle huse kan leveres som et traditionelt bjælkehus med udragende bjælkehjørner eller som et bjælkehus med specialhjørner uden udragende bjælker eller som et træskelethus beklædt med malede brædder, der monteres lodret eller vandret efter aftale eller som et træskelethus beklædt med vedligeholdelsesfri eternit.

Close Menu
  • da