Skip to main content
0

At bygge et træhus giver bedre velvære for hele familien – også for astma og allergikere

Det er sund fornuft at bygge træhuse i bjælker, fordi hele familien kan flytte ind i et tørt hus uden fugt og beton eller cement. 

At bygge sit hus i træ har vist sig at betyde meget for familiens velvære og trivsel. Blandt andet har mange familier fortalt, hvordan de ikke behøver allergi- eller astmamedicin efter nogen tid i deres træhus fra Christian Panbo.

Vi har fulgt familier i disse gedigne, gode, naturlige boliger bygget lige siden 1950’erne. Mange familier har lavet tilbygninger i deres træhuse eller solgt træhuset og bygget større eller mindre afhængig af behovet, men der har ikke været tvivl i deres sind om, at de igen skal bygge træhuse i bjælker.

Økonomisk sund fornuft i et træhus
Det er sund fornuft at bygge sit nye hus i træ- eller bjælkebeklædning, fordi det – i modsætning til de et murstenshus – i et træhus er muligt at være med til selv at opføre huset. Der er mange penge at spare/tjene, når man selv kan udføre opbygningen. Måske få os eller en anden håndværker til at lukke træhuset fuldstændigt udvendigt og derefter selv i ro og mag udføre det indvendige. arbejde.
Hos Christian Panbo kan I bygge træhuse som SelvbygMedbyg eller Færdigbyg.

  • At bygge et træhus giver en forholdsvis hurtig byggeperiode, fra udgravning til fundament starter og til hele familien kan flytte ind i et tørt og færdigt hus.
  • Et træhus med liv, stil og sjæl indeholder masser af glæde og velvære for hele familien.
Close Menu
  • da