Skip to main content
0

07 Henne 111 m²

Kombineret entre/bryggers leder ind i hjertet af huset, hvor en funktionel og dejlig kombineret køkken/alrum/stue er gennemgående med en dør til lille depot ved køkken. Soveværelse med eget bad og separat gæstebad/wc med et stort værelse på hver side.

Huset rummer på få kvadratmeter rigtig god plads til familien eller et værelse kan udelades til fordel for en stor vinkelstue.

Huset kan bygges både som bjælkehus og som træbeklædt hus med lodret eller vandret beklædning.

 

Fakta om huset

Grundplan:  111 m²

I alt under tag:  111 m²

Plantegning

Vi kan sammen tilpasse det præcist til jeres behov!
I bestemmer selv størrelse, antal værelser og alt det andet. Flyt vægge, byg til og ændre hvad I vil - eller vælg frit blandt mange byggeklare plantegninger
Grundplan og fotos er ikke identiske

Energi

Afhængig af byggegrunden kan frit vælges opvarmningskilde i jeres træhus i bjælker som f.eks. fjernvarme, gas, varmepumper som luft/vand eller jordvarme, solvarme/solceller/solfangere, vindmølle, biobrændsel o.s.v.

Fakta

Alle huse kan leveres som et traditionelt bjælkehus med udragende bjælkehjørner eller som et bjælkehus med specialhjørner uden udragende bjælker eller som et træskelethus beklædt med malede brædder, der monteres lodret eller vandret efter aftale eller som et træskelethus beklædt med vedligeholdelsesfri eternit.

Close Menu
  • da