Skip to main content
0

14 Skarrev 142 m²

Bjælkehuset med en hyggelig overdækket indgang til entre og bryggers.
2 værelser med eget bad, stort soveværelse med eget stort badeværelse med plads til forkælelse, masser af plads i køkken-alrum og integreret vinkelstue med udgang til en overdækket syd-terrasse. På hver side af vinklen kan indrettes en hyggelig øst- henholdsvis vest-terrasse. En rummelig bolig til familien med 2 børn.

Huset kan bygges både som bjælkehus og som træbeklædt hus med lodret eller vandret beklædning.

 

Fakta om huset

Grundplan:  142 m²

Overdækket indgang:  2 m²

I alt under tag:  144 m²

Plantegning

Vi kan sammen tilpasse det præcist til jeres behov!
I bestemmer selv størrelse, antal værelser og alt det andet. Flyt vægge, byg til og ændre hvad I vil - eller vælg frit blandt mange byggeklare plantegninger
Grundplan og fotos er ikke identiske

Energi

Afhængig af byggegrunden kan frit vælges opvarmningskilde i jeres træhus i bjælker som f.eks. fjernvarme, gas, varmepumper som luft/vand eller jordvarme, solvarme/solceller/solfangere, vindmølle, biobrændsel o.s.v.

Fakta

Alle huse kan leveres som et traditionelt bjælkehus med udragende bjælkehjørner eller som et bjælkehus med specialhjørner uden udragende bjælker eller som et træskelethus beklædt med malede brædder, der monteres lodret eller vandret efter aftale eller som et træskelethus beklædt med vedligeholdelsesfri eternit.

Close Menu
  • da