Skip to main content
0

11 Vejers 126 m²

Et traditionelt længehus med mulighed for en overdækket indgang.

En overdækket indgang fører til entre og bryggers med fordelingsgang til 2 værelser og stort bad samt til et stort soveværelse med eget bad.

Der er et stort åbent kombineret køkken/alrum/stue med lys fra 3 verdenshjørner, så man kan følge dagens rytme i opholdsrummet. Herfra er en udgang til en stor overdækket terrasse.

Huset kan bygges både som bjælkehus og som træbeklædt hus med lodret eller vandret beklædning.

 

Fakta om huset

Grundplan:  126 m²

Overdækket terrasse:  20 m²

Overdækket indgang:  5 m²

I alt under tag:  151 m²

Plantegning

Vi kan sammen tilpasse det præcist til jeres behov!
I bestemmer selv størrelse, antal værelser og alt det andet. Flyt vægge, byg til og ændre hvad I vil - eller vælg frit blandt mange byggeklare plantegninger
Grundplan og fotos er ikke identiske

Energi

Afhængig af byggegrunden kan frit vælges opvarmningskilde i jeres træhus i bjælker som f.eks. fjernvarme, gas, varmepumper som luft/vand eller jordvarme, solvarme/solceller/solfangere, vindmølle, biobrændsel o.s.v.

Fakta

Alle huse kan leveres som et traditionelt bjælkehus med udragende bjælkehjørner eller som et bjælkehus med specialhjørner uden udragende bjælker eller som et træskelethus beklædt med malede brædder, der monteres lodret eller vandret efter aftale eller som et træskelethus beklædt med vedligeholdelsesfri eternit.

Close Menu
  • da