Skip to main content
0

23 Sommersted 185 m²

Et anderledes funktionelt hus med skrå vinkler og stor integreret isoleret garage/udhus med direkte adgang til bryggers.
Entre og fordelingsgang til 3 store børneværelser og badeværelse. På tværs af huset med udgang til en hyggelig overdækket terrasse er et spændende køkken/alrum med viktualierum. En glasdør ind til en stor stue med store vinduer samt en terrassedør til haven mod vest. Separat forældreafdeling med stort bad og walk-in.
Til familien med 3 børn og en stor grund.

Huset kan bygges både som bjælkehus og som træbeklædt hus med lodret eller vandret beklædning.

 

Fakta om huset

Grundplan:  185 m²

Overdækket terrasse:  15 m²

Overdækket indgang:  2 m²

Dobbelt garage / udhus:  48 m²

I alt under tag:  250 m²

Plantegning

Vi kan sammen tilpasse det præcist til jeres behov!
I bestemmer selv størrelse, antal værelser og alt det andet. Flyt vægge, byg til og ændre hvad I vil - eller vælg frit blandt mange byggeklare plantegninger
Grundplan og fotos er ikke identiske

Energi

Afhængig af byggegrunden kan frit vælges opvarmningskilde i jeres træhus i bjælker som f.eks. fjernvarme, gas, varmepumper som luft/vand eller jordvarme, solvarme/solceller/solfangere, vindmølle, biobrændsel o.s.v.

Fakta

Alle huse kan leveres som et traditionelt bjælkehus med udragende bjælkehjørner eller som et bjælkehus med specialhjørner uden udragende bjælker eller som et træskelethus beklædt med malede brædder, der monteres lodret eller vandret efter aftale eller som et træskelethus beklædt med vedligeholdelsesfri eternit.

Close Menu
  • da