Skip to main content
0

17 Skagen 158 m²

Forkælelse for hele familien i huset med soveværelse, påklædning og bad til forældrene alene. 2 værelser med bad imellem samt ekstra værelse/kontor, der støder op til en herlig stor stue med udgang til en overdækket vest-terrasse og med glasdør til et endnu større alrum med udgang til terrasse.
Entre med indgang til stue henholdsvis bryggers, hvorfra der er dør til et hyggeligt køkken med lektieplads samt lys igennem hele rummet.

Integreret dobbelt carport/udhus.

Huset kan bygges både som bjælkehus og som træbeklædt hus med lodret eller vandret beklædning.

 

Fakta om huset

Grundplan:  158 m²

Overdækket terrasse:  5 m²

Carport / udhus:  42 m²

I alt under tag:  205 m²

Plantegning

Vi kan sammen tilpasse det præcist til jeres behov!
I bestemmer selv størrelse, antal værelser og alt det andet. Flyt vægge, byg til og ændre hvad I vil - eller vælg frit blandt mange byggeklare plantegninger
Grundplan og fotos er ikke identiske

Energi

Afhængig af byggegrunden kan frit vælges opvarmningskilde i jeres træhus i bjælker som f.eks. fjernvarme, gas, varmepumper som luft/vand eller jordvarme, solvarme/solceller/solfangere, vindmølle, biobrændsel o.s.v.

Fakta

Alle huse kan leveres som et traditionelt bjælkehus med udragende bjælkehjørner eller som et bjælkehus med specialhjørner uden udragende bjælker eller som et træskelethus beklædt med malede brædder, der monteres lodret eller vandret efter aftale eller som et træskelethus beklædt med vedligeholdelsesfri eternit.

Close Menu
  • da