Skip to main content
0

19 Bramming 162 m²

Et spændende længehus med en separat børneafdeling til 3 med bad og med egen indgang via bryggers. Også en separat forældreafdeling med eget bad i modsat ende af huset. Midt i huset er et dejligt stort køkken/alrum med vinduer mod nord og syd samt en dobbelt terrassedør, der fra spisepladsen fører til en stor læfyldt overdækket gårdhave mod syd. En glasdør med sprosser fører til en rummelig vinkelstue med udgang til det overdækkede område.

Der er en hyggelig overdækket indgang til entre midt i huset. Som en vinkel på huset er der vist en åben carport med skur og overdækket indgang til bryggers. Det kan også bruges som vestvendt terrasse med aftensol.

Huset kan bygges både som bjælkehus og som træbeklædt hus med lodret eller vandret beklædning.

 

Fakta om huset

Grundplan:  162 m²

Overdækket terrasse:  17 m²

Overdækket indgang:  1 m²

Carport / udhus:  34 m²

I alt under tag:  210 m²

Plantegning

Vi kan sammen tilpasse det præcist til jeres behov!
I bestemmer selv størrelse, antal værelser og alt det andet. Flyt vægge, byg til og ændre hvad I vil - eller vælg frit blandt mange byggeklare plantegninger
Grundplan og fotos er ikke identiske

Energi

Afhængig af byggegrunden kan frit vælges opvarmningskilde i jeres træhus i bjælker som f.eks. fjernvarme, gas, varmepumper som luft/vand eller jordvarme, solvarme/solceller/solfangere, vindmølle, biobrændsel o.s.v.

Fakta

Alle huse kan leveres som et traditionelt bjælkehus med udragende bjælkehjørner eller som et bjælkehus med specialhjørner uden udragende bjælker eller som et træskelethus beklædt med malede brædder, der monteres lodret eller vandret efter aftale eller som et træskelethus beklædt med vedligeholdelsesfri eternit.

Close Menu
  • da