Skip to main content
0

29 Lakolk 187 m²

Et eksempel på et dobbelthus med 2 selvstændige boliger, der kan opføres til f.eks. 2 generationer eller til Ollekolle bobællesskaber eller andet efter behov.

”Maxi” har entre/bryggers med adgang til 2 værelser og soveværelse samt bad. Indgang til køkken/alrum/stue med god plads. Dobbelt terrassedør er adgang til en sydvendt terrasse. Her er plads til familien med 2 børn.

”Mini” har entre/bryggers med adgang til køkken/alrum/stue samt til soveværelse, værelse og bad. En dobbelt terrassedør er adgang til en sydvendt terrasse. Her er plads til bedsteforældrene eller en enlig forælder med et barn. Taget er videreført til et udhus på begge boliger.

Huset kan bygges både som bjælkehus og som træbeklædt hus med lodret eller vandret beklædning.

 

Fakta om huset

Hus:  "Maxi"

Grundplan:  106 m²

Udhus:  9 m²

I alt under tag:  115 m²

Hus:  "Mini"

Grundplan:  81 m²

Udhus:  9 m²

I alt under tag:  90 m²

Plantegning

Vi kan sammen tilpasse det præcist til jeres behov!
I bestemmer selv størrelse, antal værelser og alt det andet. Flyt vægge, byg til og ændre hvad I vil - eller vælg frit blandt mange byggeklare plantegninger
Grundplan og fotos er ikke identiske

Energi

Afhængig af byggegrunden kan frit vælges opvarmningskilde i jeres træhus i bjælker som f.eks. fjernvarme, gas, varmepumper som luft/vand eller jordvarme, solvarme/solceller/solfangere, vindmølle, biobrændsel o.s.v.

Fakta

Alle huse kan leveres som et traditionelt bjælkehus med udragende bjælkehjørner eller som et bjælkehus med specialhjørner uden udragende bjælker eller som et træskelethus beklædt med malede brædder, der monteres lodret eller vandret efter aftale eller som et træskelethus beklædt med vedligeholdelsesfri eternit.

Close Menu
  • da