Skip to main content
0

Bjælkehuse til salg – Individuelt bygget, efter dine behov

Individuelt tilpasset bjælkehus

Lev sundt – lev økologisk i et hus fremstillet i Laplandsk kernetræ fra Christian Panbo A/S

I Lapland vokser grantræerne ekstraordinært langsomt, idet klimaet er koldt og jorden er stenet. Dette indebærer til gengæld, at træet som byggemateriale bliver ekstra hårdt og stærkt med særdeles tætte årringe. Dette er ensbetydende med træ af højeste kvalitet og bedste holdbarhed.

Vælg et individuelt bjælkehus fra Christian Panbo A/S og vores udvalgte savværk i Lapland, der er ISO-14001 certificeret med dokumentation for oprindelsessted og kvalitet påstemplet hver eneste bjælke. Træet kommer endvidere med en garanti for, at der aldrig fældes flere træer end skoven på naturlig måde kan reproducere i det samme område.

Alt træ til et bjælkehus ovntørres inden anvendelse, hvilket i kombination med en omhyggelig vakuum imprægnering indebærer en effektiv beskyttelse mod råd og svamp.

Tag en rundtur her på vores hjemmeside og se et udvalg af vores tidligere opførte bjælkehuse og få inspiration til design af dit eget drømmehus.

Økologiske og kvalitetssikre bjælkehuse

Vælg et individuelt etplans, halvanden plans eller 2 plans bjælkehus fra Christian Panbo A/S

Kom på forkant med fremtiden – vælg et energivenligt og miljøvenligt bjælkehus fra Christian Panbo A/S i Aabenraa – det vil du med garanti aldrig fortryde. Bemærk, at samtlige vores bjælkehuse opføres individuelt, så de nøjagtigt modsvarer bygherrens behov og ønsker, ligesom et Christian Panbo bjælkehus kan bygges valgfrit som selvbyg, medbyg eller færdigbyg. Du bestemmer helt og aldeles selv i hvor høj grad, du selv ønsker at tage del i byggeriet.

Et bjælkehus fra Christian Panbo A/S er ensbetydende med anvendelse af langtidsholdbart økologisk, langsomt voksende grantræ fra naturrene områder i Lapland, hvor der ikke fældes flere træer end naturen kan reproducere på naturlig måde.

Se de mange muligheder her på vores hjemmeside og bemærk, at vi naturligvis kan tilpasse ethvert bjælkehus efter jeres behov og ønsker.

Close Menu
  • da