Skip to main content
0

Christian Panbo A/S
Træhuse i bjælker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Velkommen til inspiration og information om naturlige og sunde træhuse i bjælker leveret i kernetræ fra Lapland.

At tænke på sig selv og sine egne ønsker og behov – samtidig med at man tænker på miljøet og på sine efterfølgere – det lyder næsten for godt til at være sandt.
Når vi bygger træhuse i bjælker anvender vi udelukkende økologisk grantræ. Vores træhuse er lavenergihuse. De har stærke bjælker udvendigt og en god indvendig isolering og konstruktion. Det naturlige og økologiske træhus danner de perfekte rammer for familien og medvirker samtidig til en minimering af allergi- og astmaproblemer. Et Christian Panbo træhus i bjælker er således både astma- og allergivenligt, samtidigt er det et lavenergi træhus, med plads til velvære for hele familien.

Et træhus i bjælker er sund fornuft og god økonomi.

Sammen sikrer vi, at jeres nye træhus i bjælker bliver så energivenligt og energibesparende som muligt – til gavn for jer og til gavn for miljøet.
Hele teamet i firmaet Christian Panbo A/S ser frem til et konstruktivt godt samarbejde omkring jeres nybyggeri, tilbygning eller ombygning af jeres træhus i bjælker.

Close Menu
  • da
  • de