Skip to main content
0

Christian Panbo A/S privatlivspolitik

Ejer af denne hjemmeside og dataansvarlig for behandling af persondata
Christian Panbo A/S
CVR-nr.: 17292374
E-mail: post@christianpanbo.com
Telefon: 74 62 66 74

Generelt om persondata
Hos Christian Panbo A/S tager vi din databeskyttelse alvorligt og har med udgangspunkt i den gældende lovgivning for beskyttelse af persondata udfærdiget en privatlivspolitik, der beskrives i følgende afsnit.

Her kan du læse om de data, vi indsamler, opbevarer og behandler samt hvem der har adgang til dine data.

Dine persondata
Når du bestiller et katalog, et personligt møde eller kontakter os for at få et tilbud, beder vi dig om at oplyse dine kontaktinformationer i form af navn, bopæl, postnummer, telefonnummer og mailadresse samt eventuelt en kommentar til os. Vi spørger desuden ind til, om du har en byggegrund eller ej og hvor du fandt os.

Når du køber et hus hos Christian Panbo A/S beder vi dig afgive tilsvarende oplysninger suppleret med din byggeadresse samt matrikelnummer.

Dine persondata anvendes til fremsendelse af salgsmateriale, typisk i form af vores huskatalog, eller til anvendelse i forbindelse med udarbejdelse af byggesag og gennemførelse af et byggeri. Når byggeriet er afsluttet, anvender vi  persondata til at identificere de enkelte byggerier med henblik på håndtering af reklamationer og garantier.

Sådan opbevarer vi dine persondata
Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Dine persondata opbevares i vores IT-system og i vores fysiske arkiv.

Opbevaring af persondata i forbindelse med rekvirering af salgsmateriale, tilbudsgivning, budgetter og økonomiske overblik, korrespondance med henblik på køb samt ved indgåelse af kontrakt om et byggeprojekt opbevares indtil du gør indsigelse mod at vi ikke længere må opbevare informationerne. Dine data slettes, når de ikke længere er relevante. Perioden for opbevaring afhænger af karakteren af dine data og baggrunden for opbevaring af informationerne. Derfor er det ikke muligt at angive en præcis tidsramme for, hvor længe dine data opbevares hos os.

Anvendelse af dine persondata
Persondata modtaget i forbindelse med bestilling af vores fysiske katalog anvendes alene til at kunne rådgive dig. Når du opgiver din mailadresse og dit telefonnummer ved katalogbestilling, accepterer du samtidig at en byggerådgiver må kontakte dig via mail eller telefon. Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage. Se kontaktoplysninger nedenfor.

Persondata modtaget i forbindelse med køb af et Christian Panbo hus eller igangsættelse af et byggeri anvendes til myndighedsbehandling, indhentelse af tilbud fra entreprenører, rådgivere, leverandører m.fl. i forbindelse med byggeriet samt til rekvirering af forsikringer og til fakturering. Oplysningerne anvendes endvidere til håndtering af reklamationer og garantisager.

Personoplysninger modtaget i forbindelse med digitale medier videregives ikke til tredje part bortset fra eventuelle tilknyttede rådgivere, der ligeledes er forpligtede til at sikre persondata og følge gældende lovgivning om behandling af persondata samt Christian Panbo A/S privatlivspolitik.

Oplysning, ændring og sletning af dine data
Ved henvendelse til Christian Panbo A/S kan du til enhver tid få oplyst, hvilke persondata vi har registreret om dig.

Er du af den overbevisning at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Derudover kan du kontakte os, hvis du mener, vi opbevarer unøjagtige persondata, så disse kan rettes til.

Der kan forekomme tilfælde, hvor Christian Panbo A/S i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare dine persondata, hvorfor du i disse tilfælde ikke kan kræve at dine persondata slettes.

Du har altid ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine data. Se www.datatilsynet.dk.

Ændringer i behandlingen af persondata
Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre vores privatlivspolitik, som vil være tilgængelig på vores hjemmeside under punktet ”Privatlivspolitik”.

Cookies
Cookies lagres i din browser og genkender din computer ved gentagne besøg på vores hjemmeside. Der er ingen persondata gemt i vores cookies.

Ønsker du ikke at modtage cookies, kan du vælge ikke at modtage disse samt at slette cookies på din harddisk. Vær opmærksom på, at hjemmesiden i nogle tilfælde ikke vil fungere optimalt, hvis cookies blokeres.

Kontakt os
Ønsker du at kontakte os angående behandling, sletning eller rettelse af dine persondata, kan du kontakte os på post@christianpanbo.com eller ringe til Lasse Ingemann på telefon 7462 6674.

Opdateret januar 2023

Close Menu
  • da