Skip to main content
0

Brev fra Annette og Axel Batz fra Samsø

En hilsen til Panbo-teamet fra glade kunder om bygning af vores Grandam bjælkehus på Samsø.

Vi vil hermed give vores erfaringer videre.

Vores erfaring m.h.t. levering og materialer, kan vi kun give Chr. Panbo de største karakterer, idet der ”næsten” har været et rimeligt lille overskud, og materialerne har været i topkvalitet.

Vi har altid ønsket os et træhus og nu er det lykkes for os, og det har til fulde indfriet vores forventninger, dejligt indeklima, og især nemt at varme op. Vi har kun åbnet for gulvvarmen i bryggers, gang og på badeværelset og i den kolde tid, ”vinter” har vi åbnet lidt for radiatorerne i stuen og efter ca. en time er de slået fra og er kolde igen og vi har ca. 22-23 graders varme i huset.

Ang. Selvbyg
Vi fik en god ide efter at have boet i huset ca. et ½ år, synes vi selv og det var at lukke vores integrerede carport og lave gang, depot rum, værksted og redskabsrummet blev til et dejligt kontor. Samtidig lavede vi en ny carport, som blev bygget i forlængelse af huset, som vi synes blev en god løsning.

Vi sendte en blyantstegning med ruminddelinger med nogle ca. mål, samt en tegning af den nytænkte carport og efter et par tlf. samtaler fik vi tegninger og materiale forslag, dertil en pris som holdt.

Så gik vi i gang, det var sjovt og spændende og med brugsanvisningen og byggevejledning fra Chr. Panbo, som var rimelig forståelig, selv for en fusker, blev det et godt resultat, som vi er glade og stolte af.

P.S. Chr. Panbo har billeder af det færdige resultat, som vi er rimelige stolte af. Hvis der er nogle, som er interesseret i et Chr. Panbo hus og vejen falder forbi Samsø, vil vi da gerne vise huset frem.

Med venlig hilsen
Annette og Axel Batz
Bakken 20, Tranebjerg
8305 Samsø
Tlf 74584856

Andre Referencer

Close Menu
  • da