Brev fra familien Saabye

Hej Christian og Birgit, I skal vide, at vi er meget glade for vores hjem , som vi fik bygget i 2004. Vores byggeforløb var helt og aldeles uden problemer. Vi fik en rigtig god vejledning fra jer inden vi startede.

Leverancerne kom fuldstændig som aftalt og materialerne var i orden.
Servicen var i top vi var utrolig tilfredse.
Vi har hverken været selv- eller medbygger, men har haft håndværkere til at bygge hele huset.
Vi har brugt MTM, Midtdjurs Tømrer og Murer som håndværkere, bistået af en blikkenslager som de samarbejder med. Det var en ren fornøjelse at bruge dem, aldeles uden problemer og med en fantastisk god service.

Huset er utrolig rart at bo i, indeklimaet er meget behageligt sammenlignet med vores tidligere hus, som var et murstenshus.

Vores varmeforbrug er på ca. 8000 kr. årligt. Det synes vi er billigt sammenlignet med hvad vi ser andre bruge. Vi har gulvvarme som er indstillet konstant sommer og vinter.

Vi er utrolig glade for den overdækkede terasse som vi fik lavet i den ene gavl, her kan vi nyde aftansolen og desuden have vores havemøbler og grill stående om vinteren. Den lille hytte som vi selv byggede for enden af indkørslen er vi også meget tilfredse med, (Christian var ikke så glad for at vi ville bygge den lige der, men det fungerer godt, og det ser da også pænt ud).

Vi anbefaler altid jeres hus, hvis vi hører om andre som er interesserede i at bygge træhus.

Vi håber at I har det godt.

Venlig hilsen
Jørgen og Lori Saabye
Fruenshøj 28
8541 Skødstrup

Andre Referencer