Skip to main content
0

Træhuse til salg – Byg selv dit individuelle træhus

Hos Christian Panbo A/S bygger vi varme og dejlige træhuse til salg. Vælg naturens egne materialer.

Hos Christian Panbo A/S behersker vi kunsten at tænke på dig og din families sunde boligbehov samtidig med, at vi også tilgodeser miljøet og vores efterkommere. Det lyder måske næsten for godt til at være sandt, men det er ikke desto mindre, hvad vi gør.

Når vi opfører et træhus i bjælker efter dine ønsker og specifikationer, anvender vi økologisk langsomt voksende grantræ fra den rene natur i Lapland. Vores varme træhuse er lavenergihuse og har stærke og langtidsholdbare bjælker udvendigt i kombination med en god indvendig isolering og en stærk konstruktion. Det naturlige og økologiske træhus danner den perfekte ramme omkring familien og medvirker samtidig til en minimering af allergi- og astmaproblemer. Har man på et tidspunkt i tilværelsen prøvet at bo i et godt et af slagsen, så ved man, at indeklimaet simpelthen er unikt og byder på en varme, som ingen andre materialer kan konkurrere med. Et Christian Panbo lavenergi hus i bjælker er astma- og allergivenligt – og perfekt til at danne ramme om et familieliv præget af sundhed og velvære.

Se vores mange eksempler på tidligere opførte træhuse til salg eller byg selv et. Vi tilbyder træhuse helt efter dit eget design og i din foretrukne størrelse, kontakt os gerne for en indledende drøftelse om dit drømmehus, hvor du også kan bidrage med eventuelt af dig selv foretrukne byg selv aktiviteter.

Byg selv et træhus i økologisk grantræ fra Lapland eller lad Christian Panbo A/S bygge det for dig

Et træhus i bjælker baseret på økologisk grantræ fra den rene natur i Lapland er både sund fornuft og god økonomi. Oplev indeklimaet i et godt træhus – og du vil altid fortrække at bo i et træhus.

Hos Christian Panbo A/S bygger vi altid lune træhuse efter dine ønsker og krav, i et design, som imødekommer din families behov og dine specifikationer. Kontakt os gerne snarest muligt og lad os berette mere om et byg selv eller nøglefærdigt træhus.

Byg selv træhus

Hos Christian Panbo leverer vi træhuse der er varme, har et godt indeklima og som du kan flytte ind i, lige så snart du har modtaget nøglerne.

Hvis du selv deltager i byggeprocessen af et træhus fra Christian Panbo, kan det være med til at nedbringe den endelige pris på huset. Prisen kommer altså også til at afhænge af, hvor involveret du selv ønsker at være i selve byggeprojektet. Så hvis du gerne vil kunne sige, at du selv har været med til at bygge dit hus, så er det altså også en mulighed. De tilpasses dit behov, så tingene passer til dine ønsker.

Hvad er et lavenergi træhus?

Hos Christian Panbo bygger vi lavenergi træhuse, mange af dem økologiske. Et lavenergi træhus har tyk isolering, og kan være med til at sænke din varmeregning gevaldigt.

Når vi bygger træhuse, gør vi brug af en konstruktion med 265 millimeter isolering i væggene, samt 430 millimeter isolering i loftet. Når man kombinerer isoleringen med de tykke granbjælker, giver det et varmt hus, der bruger en minimal mængde energi. Afhængig af størrelsen, kan du regne med et varmeforbrug på få hundrede kroner om måneden.

Derudover bygger vi med trævinduer i tre lag, hvilket også er med til at holde energiforbruget nede.

Hvorfor vælge et hus fra Christian Panbo?

Hvorfor skal du vælge Christian Panbo, når du skal bygge træhus? Nedenfor kan du finde flere gode grunde til hvorfor du skal vælge os, når du skal bygge nyt hus.

  • Du kan personliggøre dit træhus
  • Du kan selv være med til at bygge huset
  • Vi har indeklima og miljø øverst på vores liste

Du kan vælge som du vil

Måske har du taget et kig på vores katalog, og er blevet forelsket i en model. Men måske føler du også at der mangler et personligt præg. Heldigvis har du chancen for at personliggøre vores modeller, og selv være med til at designe dit nye, nøglefærdige drømmehus i træ. I vores katalog kan du se alle vores forskellige modeller, og samtidig undersøge hvilke elementer du gerne vil ændre. Måske ønsker du en anden rumdeling, en anden tagtype eller en overdækket terrasse. Hos Christian Panbo bygger vi dit drømmehus, lige meget om det er en model der allerede findes eller om det er er en model med dit helt unikke præg og design.

Giv en hånd eller gør-det-selv

Hos Christian Panbo ved vi at det kan være en stor investering at bygge et nyt hus. Derfor vil vi gerne være med til at gøre det så let for dig som muligt. Der er tre forskellige måder at bygge på, når du køber dit nye træhus gennem Christian Panbo. I den første måde klarer vi det hele. Vi tager første spadestik, klarer hele konstruktionen og færdiggør huset, så du bare skal flytte ind. Du kan også selv være med til at bygge det. Her bygger vi i fællesskab, hvilket sparer dig penge. Denne måde er ideel, hvis du har en interesse eller viden inden for området, og vi er med til at rådgive dig hele vejen. Sidst er der ”gør-det-selv måden”, hvor du selv bygger dit nye træhus. Her får du en udførlig guide over hele processen, og vi står klar til at rådgive dig hvis du er gået i stå.

Den normale byggetid ligger på omkring tre måneder fra første spadestik til huset er færdiggjort. Afhængigt af hvor meget du selv bygger, kan tiden variere.

Vi tænker på miljø og indeklima

Hos Christian Panbo bygger vi træhuse med god samvittighed. Det betyder at vi tænker på de materialer vi bruger og hvor de kommer fra, samt hvordan vi bygger effektivt og sundt.

Vi bygger med gran, og vores træ kommer fra Lapland i Nordsverige. Vi har en PEFC sporbarhedscertificering, der sikrer at træet kommer fra området, og en FSC-certificering, der viser at vi aldrig fælder mere træ end at skoven naturligt kan reproducere sig. Certificeringen sørger også for at skovarbejderne aflønnes efter normerne og er veluddannede på deres område. Vores savværk har ISO 14001 certificeringen. Dette betyder at vi arbejder med miljø og bæredygtighed.

Når det kommer til indeklimaet, er træhuse kendt for at være varme. Det gode indeklima kommer blandt andet fra byggeprocessen, hvor træet og huset aldrig bliver vådt. Det giver et tørt og rent indeklima, der især kan mærkes på astmatikere og allergikere. Varmen slipper ikke ud, hvilket betyder at du ikke behøver skrue unødvendigt højt op for varmen.

Grantræ

Gran er kendt som en utrolig holdbar træsort. Træet kan holde i mange år, også i et vådt, dansk klima. Vi bruger langsomt voksende, økologisk grantræ, der både er med til at skabe en stærk konstruktion, lang holdbarhed og et flot udseende, på alt fra vægge og lofter til gulvet. Du kan selv være med til at vælge om træet skal males, eller om det skal bevare sin flotte, gyldne farve.

Byg dit eget træhus

Ønsker du at bygge dit eget træhus? Vi er med dig i hele processen, og besøger dig på byggeriets første dag, så du kan komme godt i gang. Derudover kan du altid komme i kontakt med os på vores hotline, hvis du er gået i stå. Det betyder at dit hus bliver bygget færdigt hurtigt, også selvom du selv bygger det.

Lad os bygge dit nye træhus

Hos Christian Panbo vil vi gerne bygge dit nye træhus. Måske ved du allerede hvilken model du kunne tænke dig? Eller måske har du mange ideer, som du gerne vil drøfte med os, inden du beslutter dig. I alle tilfælde, kan du kontakte os, så tager vi en snak om det.

Vi bygger mange forskellige typer huse, både til den lille familie, til fritidshuset og til den helt store familie, der har brug for masser af værelser og god plads til at udfolde sig. I vores katalog finder du både etplanshuse, toplanshuse og dobbelthuse, så du finder helt sikkert et hus der passer til dine drømme!

Close Menu
  • da