Skip to main content
0

Træhytter – Individuelt designede træhytter i topkvalitet

Høj kvalitet – hver gang

Christian Panbo A/S sætter som altid kvaliteten i højsædet – også når det gælder træhytter i varierende størrelse, er kvaliteten altid den samme.

Vi er på forkant med fremtiden og står for træhuse og træhytter med plads til velvære, tryghed og trivsel – og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor bygger vi altid træhuse og træhytter af de absolut bedste materialer – økologisk og langsomt voksende grantræ fra Nordsverige, nærmere betegnet Lapland, der er kendt for sit bæredygtige skovbrug, hvor der ikke fældes flere træer end naturen på naturlig måde kan reproducere. Kernetræ som bjælker af gran er både stærkt og langtidsholdbart – en garanti for huse og træhytter, der holder i generation efter generation. Og så er indeklimaet i et træhus ganske unikt sammenlignet med murstenshuse.

Alt dette og meget mere beretter vi gerne yderligere om. Ring til os og få en snak om individuelle bjælkehuse og træhytter, vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale.

 

Christian Panbo A/S

Den originale leverandør af bjælkehuse og træhytter i økologisk gran fra Lapland.

Bjælkehuse og træhytter er ensbetydende med øget velvære for hele familien – også for astma og allergikere. Det er sund fornuft at bygge bjælkehuse og træhytter, idet man kan flytte ind i et tørt hus helt uden fugt og uden for flere og flere mennesker ubehagelige gener fra cement og beton.

Et træhus og træhytter i bjælker er fulde af liv, stil og sjæl og indeholder masser af glæde og velvære for hele familien. Læs blot de mange referencer her på hjemmesiden, de taler deres eget tydelige sprog.

Close Menu
  • da