Skip to main content
0

Brev fra familie Fleischer i Uummannaq

Brev fra Regine og Jens-Lars Fleischer i Uummannaq

Vores drømme hus
Siden jeg flytter fra min forældre for mange år siden, har jeg boet i forskellige huse i forskellige byer i Grønland og i Danmark. Det huse jeg har boet i, er meget forskellige i deres standard. Nogen er gode og andre mindre gode.
Mig og min kone blev vi enige om, at vi ville have vores eget hus i Vort lille by Uummannaq. Vi undersøgte hvilken muligheder vi har. Vi kontaktede rådgivnings Firma og dette meddelte os, at han har kontakt i Danmark til en bygge firma der hed Christian Panbo. Vi fik tilsendt brochure og beskrivelser om dens konstruktion. Vi blev enige om, at vi skal bygge Christian Panbo træhus på 119 kvtmeter Grandam.

Siden 2008 boede i vores drømmehus i Uummannaq og er meget glad for huset. Den bedste hus vi har boet i gennem alle de år har livet.
Vi er meget glad for at bo i Uummannaq ikke mindst bo i vores drømmehus ”Grandam”

Illunnguarput
Angajoqqaanniik nuukkamali illut arlalissuit najortarsimavakka illoqarfinni arlaqartuni Kalaallit-Nunatsinni Danmarkimilu. Illut najortarsimasakka sannamikkut assigiinngeqaat ilai ajunngillat ilaallu pitsaavallaartaratik. Nuliaralu 2006 isumaqatigiippugut nammineq illutaarniarluta. Siunnersortimik attaveqarpugut, taassumalu akivaatigut Danmarkimi attaveqarluni illunik sanaatortartunik atilimmik Christian Panbo. Paasissutissanik nassitsikkatta misissuataareerlugu nuliaralu isumaqatiippugut Grandam 119 kvtmeteritut angissusilimmik illuliussalluta.
2008-mi illorput nuuffingaaput assorussuarlu iluarisimaarlugu/nuannaralugu. Inuunermi takorluungarput piviusunngortipparput illunnguarput nuannareqaarput iluareqaarpullu.

Uummannaq najussallugu nuannareqaarput sulili nuanernerulerpoq illoqaleratta najussallugu nuannarisatsinnik.

Andre Artic referencer

Close Menu
  • da