Skip to main content
0

Brev fra familien Rosing i Maniitsoq

Brev fra Jakobine og Sivert Rosing i Maniitsoq

Huset var blevet lukket udvendigt af Permagreen samt en håndværker fra Christian Panbo, som var der i starten for at oplære dem. Bygherren har selv monteret de indvendige materialer samtidig med at de har passet deres daglige arbejde.

Hvordan var det at være med til at bygge sit eget hus?
Der er mange gode ting ved at have bygget huset selv, siger Sivert og en af de største glæder er at have sparet mange penge, vel omkring kr 400.000. Vi ved også, hvordan huset er lavet.

Hvad er I mest glade for?
Vi er meget glade for vinduer og døre, særlig yderdøren med en rude på spidsen er fin, men også den gode kvalitet vinduer.
Inde i huset er vi meget glade for skydedøren med glas og sprosser, den er imellem køkken og stue og gør sammenhængen rigtig hyggelig. Den kan skydes ind i vægge, så den ikke er i vejen.
Vi har trælofter af ludbehandlede profilbrædder og det er rigtig dejligt at se på og var nemt at montere.
På væggene har vi OSB-plader bag ved gipspladerne, der er blevet spartlet og sat glasvæv på. Så kan vi skrue alt op på væggene uden problemer.

Hvordan er huset at bo i?
Vi føler os rigtig godt tilpas i vores nye højtbeliggende hus Granvang med 3 værelser, badeværelse, soveværelse med eget bad, stort køkken med spiseplads og udsigt over byen og området, dejlig stue og ikke mindst et rigtig godt vindfang med plads til alle vores vinterting, som fylder godt.

Andre Artic referencer

Close Menu
  • da